Wie zijn wij?

In 22 jaar is De Horeca Opkoper uitgegroeid tot een van de grootste horeca opkopers van de Benelux. Met een showroom van maar liefst 1500m2 vindt u alles wat u zich maar in de keuken kan wensen.

De Horeca Opkoper maakt de afgelopen 10 jaar een sterke en stabiele groei door. Door inzicht in de behoefte van de klanten en toewijding aan de schoonmaak en het technisch nakijken van de binnengekomen producten, kan een succesvol product worden geboden; een breed leveringsprogramma, een juiste advisering aan klanten en goede service, correct en volgens afspraak. Deze groei wordt gedragen door tevreden afnemers, toeleveranciers en medewerkers. Een goede relatie is belangrijk, zowel op korte als op lange termijn.

Dankzij een doordachte en zeer flexibele bedrijfsstructuur zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige gebruikte horeca apparatuur tegen aantrekkelijke tarieven te leveren.

Waarom ons kiezen?

 • Eigen Technische Dienst

  Door een ervaring in een extreem grote variatie aan apparatuur, zijn wij enorm ervaren in het oplossen en onderhouden van alle Horeca gerelateerde apparatuur.

 • Vele Onderdelen

  Wij beschikken over een wijd scale aan nieuwe en gebruikte onderdelen, waardoor wij vrijwel ieder probleem kunnen tackelen.

 • Specialismes

  Wij beschikken over een 5 man sterke technische dienst met een ieder zijn eigen specialismes, waardoor u gegarandeerd een door u gewenste specialist over de vloer krijgt.

 • Installatie

  Installatie is tegen meerprijs mogelijk, hiervoor maken wij graag een afspraak om uw situatie eerst goed te bekijken.

Lees meer

Merken

Kiremko
Perfecta
Florigo
Hegro
Hakvoort
Rubbens

Over ons

Al 10 jaar een vertrouwd adres voor gebruikte horeca apparatuur!

De Horeca Opkoper is u met zijn 1500m2 showroom graag van dienst!

Op al onze gebruikte apparatuur geldt een bring in garantie termijn van 2 weken!

Door de centrale ligging in het hart van Nederland, direct aan de snelweg gelegen, is het bedrijf makkelijk bereikbaar vanuit het hele land!